OHOHO STRIP I STREET ART FESTIVAL – ZAGREB, 2021

OHOHO_KOMIKAZE_2021_002

Autonomni kulturni centar Attack / OHOHO festivala stripa i street arta / 30.09 – 03.10.2021. / AKC Medika (Pierottijeva 11, Zagreb) / Foto: Josip Bolonić, IA

https://attack.hr/ohoho-festival-2021/

BOTS ALBUM NA OHOHO FESTIVALU – PREMIJERNO! https://komikaze.hr/bots-album-kcdk/

Pristup svim festivalskim događanjima besplatan!

Festival nastaje u organizaciji AKC Attack, u suradnji sa Komikazama, a u 2021. godini umjetnički ga oblikuje četvero hrvatskih umjetnika/ca – Lea Kralj Jager, Marko Dješka, Mario Miličić i Goran Rakić Chez.

OHOHO festival je prostorno-vremenski (dis)kontinuum za stvaralaštvo, diskusiju i razmjenu suvremene strip i ulične umjetnosti umjetnika/ca koji/e stvaraju underground umjetnost prema DIY poetici. Fokus festivala je na recentnoj uličnoj umjetnosti i nezavisnom stripu, a festivalski eventi – crtačke/muralističke akcije, radionice, rezidencija, izložba i razgovori – usmjereni su svima zainteresiranima za medij nezavisnog plakata, grafike, ilustracije i stripa.

OHOHO festival stripa i street arta održao se od 30. rujna do 3. listopada 2021. godine u AKC Medici u Pierottijevoj 11! Autonomni kulturni centar Attack je održao još jednu ediciju ovog zabavnog i kreativnog festivala. Za posjetitelje je bio pripremljen bogat program koji je sadržavao razne promocije, izložbe i sajam. Naravno, bilo je organizirano i nezaobilazno oslikavanje zidova!
OHOHO festival je prostorno-vremenski (dis)kontinuum za stvaralaštvo, diskusiju i razmjenu suvremene strip i ulične umjetnosti umjetnika/ca koji/e stvaraju underground umjetnost prema DIY poetici. Fokus festivala je na recentnoj uličnoj umjetnosti i nezavisnom stripu. Svi festivalski eventi – crtačke/muralističke akcije, radionice, rezidencija, izložba i razgovori – usmjereni su prema svima zainteresiranima za medij nezavisnog plakata, grafike, ilustracije i stripa.

PRESS

KOMIKAZE @ OHOHO FESTIVAL 2013 – 2021

Ohoho festival projekt je Autonomnog kulturnog centra Attack. Komikaze i Attack su financijski podržano od strane Ministarstva kulture i medija republike Hrvatske i Grada Zagreba.