Komikaze @ Dalmacijaland, Jelsa, Hvar: 10. jubilarni Lavanderman!

Fotoreportaža s promocije 10. LAVANDERMAN strip izdanja u Jelsi na otoku Hvaru

Link: https://facebook.com/events/s/otvorenje-izlozba-promocija-is/347903636880621/

Sedmog dana osmog mjeseca u suradnji s turističkom zajednicom i uz podršku općine uspješno se okončava dvadesetogodišnji projekt skraćivanja turističke sezone. Ove godine Dalmacijaland otvara vrata na samo tri sata. Od devet navečer pa do ponoći odradit će se ovoljetno otvaranje galerije izložbom „Petnaest puta sam umro“, predstavit će se s deseti, zaključni broj stripa Lavanderman, oprostit ćemo se od neprežaljenog superheroja koji u tom broju umire, pogađate, petnaest puta! Na kraju, prije nego što otkuca ponoć zatvorit ćemo izložbu a i samu galeriju, sve u skladu s preporukama stožera!
IZLOŽBA „Petnaest puta sam umro“ donosi nam uvećane završne table stripa Lavanderman koje potpisuju eminentni autori. V. Barić, S. Bartolić, DŽo, D. Ercegović, A. Ćurin, T. Ćurin, N. Ivezić, I. Kordej, M. Marković, K. Masamura , D. Mataković, H. Ohnjec, V. Rebac, S. Tadić i M. Župa.
PROMOCIJA: U prisustvu dijela autora iz brojnog stvaralačkog tima, predstavit će na mjestu na mjestu na kojem je i nastao, sada već davne 2008. godine, završni, deseti broj stripa Lavanderman!

https://komikaze.hr/author/vancorebac/

https://komikaze.hr/author/mirozupa/

https://komikaze.hr/author/vinkobaric/

https://komikaze.hr/author/stipantadic/