XXkomikaze @ nigdjezemska

24.-25.08.2022. / akc nigdjezemska – ulica stjepana radića 11 / menza; velika prostorija / zadar

BEDŽOMATIK BR 7 + FOTOREPORTAŽA

XXkomikaze strip izložba se otvara 24.8. u 21h povodom 20 godina komikaze programa a predstaviti će se naslovnice objavljenih strip albuma. prate ju radionica beđeva i info pult.

bedžomatik radionica / badge-o-matik workshop: je uradi-sam radionica originalnih beđeva. svatko je pozvan da napravi par bedževa uz pomoć komikaze ekipe, “za ponjeti” i za izložbu. bedževi su fotografirani i objavljeni na komikaze portalu a radionica je otvorena i besplatna.

OBJAVE: FACEBOOK DOGAĐANJE / ZADAR.NET / STRIPVESTI / RADIO ANTENA ZADAR

> Izvor: “Time Out says” < “Nazvana prema hrvatskoj riječi za Neverland, ova je neformalna inicijativa pretvorila napušteni vojni kompleks u samoupravni kulturni centar. Sa zidovima ukrašenim živopisnim muralima. Nastala kroz suradnju i solidarnost, zadarska “kultura otpora” ispunjena je uzbudljivim događanjima, svirkama i koncertima alternativne prirode, s međunarodnim i hrvatskim izvođačima. Pankeri, ljubitelji grindcorea, coldwave entuzijasti i slični su dobrodošli.”

program komikaze 2022. je podržan od ministarstva kulture i medija republike hrvatske i grada zagreba. / komikaze programme 2022 is supported by the ministry of culture and media of the republic croatia and city zagreb.

XXkomikaze flashback: > zadar 2016. <