stripfestival/ 10. novosadski stripvikend

10-stripvikend_novi-sad-3
FEMICOMIX IZLOŽBA
09.-10/09/2016. SKCN Fabrika

U petak ujutro smo postavili Femicomix izložbu i štand s izdanjima. plakatima i majicama. Predstavljanje udruge Komikaze i projekta Femicomix se održalo u subotu a od 15-21h je na Komikaze štandu trajala radionica beđeva od koje smo napravili webzin Beđomatik broj 6:
https://komikaze.hr/bedomatik6/
Sudjelovalo je 30 autora/ica: Milivoj Kostić – Kole, Maki, Max Fafner, Danijel Babić, Igor Kovačević, Konstantin Gvero, Lavanderman i brojni drugi. Radionicu su vodili, beđeve crtali i na beđomatu ih pravili: Tomaž&Ivana.
U festivalskom katalogu smo dobili čak stranicu i pol a organizator je, po svom izboru, napravio i Komikaze razglednice (autorica: IA). Konačno smo vidjeli opsežno izdanje Beskonačni itinerer kroz svet strip-albuma (Vladimir Topolovački) u kom su katalogizirana neka Komikaze izdanja (u reizdanju sljedeće godineće će izaći sva!). Upoznali smo mnoštvo sjajnih ljudi s kojima smo isplanirali bezbroj suradnji….Smještaj u prelijepoj vili na susjednom brdu je nezaboravan, atmosfera fantastična. Sve u svemu, jedva čekamo 11. stripvikend!
Foto: Komikaze (osim jedne koju je uslikao Maki!)