TOP vikend @ KUF / Kulturan ulični festival – RAVNICE, ZAGREB

XXkomikaze izložba + BEDŽOMATIK RADIONICA & WEBZIN + putujuća stripoteka

9. – 10. rujan / 17-18h / RAVNICE, Aleja Antuna Augustinčića 14, Zagreb / ORG: CIRKOBALKANA / PLAKAT: MARIN REMIĆ

PRESS: VEČERNJI LIST / KULTURPUNKT / ZG PORTAL / SUBSITE / METROPORTAL / NACIONAL / TPORTAL / KULTURA U ZAGREBU / HRT MAGAZIN / 24SATA / AKADEMIJA ART / MOJZAGREB

BEDŽOMATIK BR 10

NAJAVE: XXkomikaze nakon Ravnih Kotara slijeću ravno na – Ravnice! Crtaju svi koji žele i tome se vesele. Predznanje nije potrebno a radionica je besplatna.

“Jedna od sjajnih novosti je i suradnja s kultnim Komikazama koje će u jednom od kvartova održati izložbu i radionicu izrade beđeva- Bedžomat!”

Želiš izraditi svoj bedž? Nauči kako na Komikazinom Bedžomatiku koji se u Zagrebu održava 9. i 10. rujna, u okviru KUF – Kulturnog Uličnog Festivala a vode ju Komikaze. U zadanoj formi kruga jednog običnog bedža imat ćeš priliku osmisliti svoje poruke i crteže. Izrađivati ćemo originalne bedževe po vlastitim idejama. Na kraju ćemo svoj bedž odnjeti u školu, pokloniti ga prijateljici za rođendan ili nagraditi nekoga..

PROGRAM:
< KLIKNI ZA CIJELI KUF – Kulturan ulični festival
RAVNICE, Aleja Antuna Augustinčića 14
9.09.
17:00 KOMIKAZE: Bedžomat radionica
18:30  QUOZ A`DURAC: Stative  * KUFova premijera!
19:30  CIRKULTURA & LOOP CIRKUS: Las Calaveras
10.09.
17:00 KOMIKAZE: Bedžomat radionica
18:00 METEŽ: Jedna starost jedan cirkus *KUFova premijera!
19:00 CIRK POZOR: Niske pobude i visoke pete
REMIZA, Fellerovo šetalište kod parka

KUF – KULTURNI ULIČNI FESTIVAL 2023 / VIZUALNI IDENTITET: MARIN REMIĆ AKA SMELLY FEET DOG

Kulturan ulični festival – KUF je festival posvećen razvoju umjetnosti u vanjskim prostorima i kulture u zajednici. KUF se petu godinu za redom održava u Zagrebu, a od 2021. putuje i u Sisak, u suradnji s Gradskom Galerijom Striegl. Koncept festivala je da putuje po gradskim četvrtima u kojima su raznovrsni umjetnički sadržaji manje dostupni i stanovnicima tih četvrti ponudi kvalitetni izvedbeni program, a lokalnim i gostujućim umjetnicima priliku susreta s novom publikom. KUF se u Zagrebu tradicionalno odvija tijekom rujna, a u Sisku krajem kolovoza.

program komikaze 2023. je podržan od ministarstva kulture i medija republike hrvatske i grada zagreba.